Bedrijfstrainingen


trainingsbureaus.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Bedrijfstrainingen
Bedrijfstrainingen
Startpagina overzicht
http://bedrijfstrainingen.startpagina.nl

Bob Kuit
Wij zijn een jong trainingsbureau, gespecialiseerd in coaching en bijzondere bedrijfstrainingen. werken met hart en ziel!
http://www.suray-trainingen.nl

Hospitality Institute
Hospitality Institute biedt een tailor made programma voor organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen die de kwaliteit van hun dienstverlening willen verbeteren. Wij werken daarbij vanuit de visie op gastvrijheid (of dienstverlening) van de organisatie. Het unieke aan onze aanpak is dat we gastvrijheid of dienstverlening meetbaar hebben gemaakt. In dat kader spreken we over het Gastvrijheid QuotiŽnt (GQ). We maken de resultaten van ons programma inzichtelijk aan de hand van de GQ-test. Het programma van Hospitality Institute is uitermate geschikt voor gastvrijheid en dienstverlening binnen profit, not for profit en overheidsorganisaties.
http://www.hospitalityinstitute.nl/

Ictivity.nl
Ictivity.nl
https://www.ictivity.nl/ict-expertises/ict-diensten/training/

Training4u.nl
Als trainingsbedrijf van de nieuwste generatie geloven wij in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 2000 doen we daarom maar één ding: de best mogelijke trainingen geven. Inmiddels zijn duizenden cursisten van aansprekende organisaties u voorgegaan en zijn met ons overtuigd van onze trainingen. Doordat zij en hun collega\'s herhaaldelijk terugkomen, zijn wij verder uitgegroeid tot een solide trainingspartner.
http://www.training4u.nl

VitalSmarts
Bedrijfstrainingen waar de organisatie mee vooruit komt!
http://www.vitalsmarts.nl

Door Rene i.s.m. startze.nl
Er staan 6 links op deze pagina.

Privacybeleid